à la carte


 

 à la carte

Homarium

Platte oesters 000   per stuk à 4

Oesters Creuses n° 3 per stuk à 3

Babykreeft “JF” : tomaat  , sjalot , Cognac , dragon , Sauvignon Blanc  27

Piratenbord : 3 oesters creuses , 2 langoustines , 2 krabpoten , 4 rose bouquet garnalen , grijze Noordzeegarnalen , mayonaise  24

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , zeewulken , karakollen, st.jakobsnoot , , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus

Voorgerechten

St.Jakobsnoot in carpaccio , limoen , korstjes , avrugakaviaar , avocadocrème   24

Crispy Scampi’s , Gnocchi , aubergine , gesmolten tomaten   24

Beef Carpaccio , gerookte eendenlever , burratina, groentenchips   24

Huisgemaakte Belgische kaaskroketten , hamnootje uit Montenau    20

 

Hoofdgerechten

Lamsvlees met korst van verse tuinkruiden , champignons , lamsjus met zwarte look   28

Goudzeebrasem , asperge ragout , primeur uitjes , zuring   28

Duo van sliptong , gegrilde amandelen , citroenboter , aardappelmousseline en zeekraal    30

Beef Eyes Hereford grasgevoerd   28

Beef Eyes Agnus graangevoerd   32

Frietjes , salade , saus naar keuze : sjalot/rode wijn , 2 pepers/ cognac / Bèarnaise of Choron

 

Nagerechten:

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs met vanille Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   10

Dessert van de maand : Aardbei , framboos , orangebloesem   10

Kaas assortiment en zijn garnituren   15

Kinderijsje 1 bol vanille 3  ( ook voor volwassenen)

Marquise van Chocolade , Baileyssaus 10

Crème brulée praliné   10

Huisgemaakte sorbet 4 euro per bol

 

Lunch à 27 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hpjes van de chef , dagsoep , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water