à la carte
Voorgerechten
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Fris tomatenslaatje “Bloody Mary , selder sorbet , Gamba’s , mozzarella 25
Bourride van vis op Provençaalse wijze en aïoli 25
Vegetarisch : Tomaat “Belle”, gevuld met burrata , pesto en pistache 20
Vegetarisch : Krokant beursje met groenten en aromaten 20
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , gefruite oesterzwam , Blanke botersaus met eekhoorntjesbrood , rapen , spinazie 38
Filets van zeetong Nantua , smeuïge aardappelpuree en spinazie 45
Varkenswangetjes Iberico met Val Dieu Grand Cru , kroketten 38
Belgisch Beef “Wit Blauw” , sterke vleesjus met rode wijn en Port, aardappel Anna 40
Vegetarisch : Gekarameliseerde witloof met honing , scamorza , kastanjecrème 25
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Dessert van de maand : Minestrone van fruit , citroenverbena , sorbet Mojito , krokante tuile 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Wodka 14
Creme brulée , vanille uit Oeganda , Matcha en witte chocolade 12
Lunch à 32 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur