à la carte
Voorgerechten met Schaal en schelpdieren
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Langoustine staarten , citrusboter , asperges 32
Tournedos van asperges , gamba’s en ham 26
Petoncles ( mini St.Jakobsnoot) in de schelp gegratineerd met Champagnesaus 26
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )
Andere Voorgerechten
Tartaar van vis , lichte citroencrème , fris slaatje 26
Vitello Tonato Bomba atomica 27
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , erwten, asperges , ansjovis , dille , korstjes en hazelnootboter 37
Slibtongen Meunière gebakken , citroenboter , kappertjes , peterselie 40
Beef , peperroomsaus , frietjes , fris slaatje 38
Lamskroon in kruidenkorst , primeurgroenten , lamsjus met tijm 37
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Dessert van de maand 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Vodka 14
Café gourmand : mini pavlova met lemoncurd , profiterol met chocolade , crème brulée en koffie 15
Creme brulée 12
Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , dagsoep , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur