à la carte
Voorgerechten
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen
Gekonfijte zalmforel “Gravad Lax” , crème van mierikswortel 25
Kort gebakken tonijn , asperges , mousse van asperges 25
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Kroket van varkenswang , espuma van aardappel , tomatencompote 25
King krabpoten met citroen/tijmboter 35
Babykreeft met hazelnootboter , curry en verse tuinkruiden 32
Vegetarisch : Kroket van eierdooier , asperges , Parmegiano Reggiano 24
Vegetarisch : Gemarineerde en gepekelde groenten , coulis van veldsla , burrata 22
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , gegrild , capponata , San Marzano tomaten 38
Duo van slibtongen Meunière hazelnootboter en citroen 45
Koteletjes van melkvarken à la plancha , saus Samber en Maas 38
Kalfsmedaillon Forestière , aardappelgratin , groentenmix 38
Coeur d’entrecôte ( zeer mals vlees ) , peperroomsaus , frietjes en fris slaatje 45
Vegetarisch : Courgetti , gebakken halloumi , paprikasaus , gekonfijte trostomaten 25
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Crêpes Comedie Française 15
Dessert van de maand 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Wodka 14
Creme brulée , vanille uit Oeganda , Matcha en witte chocolade 12
Coupe aardbei 14
Lunch à 32 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur