à la carte


Voorgerechten

Oesters n° 3 à 4 per stuk

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines  , karakollen, st.jakobsnoot  , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen

Kaas ( 10 euro)  of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk

Fris tomatenslaatje “Bloody Mary , selder sorbet , Gamba’s , mozzarella 25

Bourride van vis op Provençaalse wijze en aïoli 25

Vegetarisch : Tomaat “Belle”, gevuld met burrata , pesto en pistache 20

Vegetarisch : Krokant beursje met groenten en aromaten 20

 Hoofdgerechten

Visvangst van de dag , gefruite oesterzwam , Blanke botersaus met eekhoorntjesbrood , rapen , spinazie 38

Filets van zeetong Nantua , smeuïge aardappelpuree en spinazie  45

Varkenswangetjes Iberico met Val Dieu Grand Cru , kroketten  38

Belgisch Beef “Wit Blauw” , sterke vleesjus met rode wijn en Port, aardappel Anna 40

Vegetarisch : Gekarameliseerde witloof met honing , scamorza , kastanjecrème  25

Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs  Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   12

Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12

Dessert van de maand : Minestrone van fruit , citroenverbena , sorbet Mojito , krokante tuile  12

Kaas assortiment en zijn garnituren   17

Kinderijsje 1 bol vanille 4  ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus

Kolonel met citroensorbet en Wodka 14

Creme brulée , vanille uit Oeganda , Matcha en witte chocolade   12

 

 

Lunch à 32 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water

Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht

Reservatie is aanbevolen.

 

Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur