à la carte
Voorgerechten
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )
Panna Cotta van venkel , kleine groenten , gerookte zalm van Bram 26
Croustade van kalfszwezerik , truffel en boschampignons , mousseline met yuzu 28
Carpaccio van tonijn “Saku” , wasabi , ponzu , tofu , gember 28
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Vegetarisch : Crème van aubergine , kikkererwten , rasp van Oude Brugse 15
Vegetarisch : Flan van courgette met basilicum , tomatencoulis 15
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , Soufflé van krab , kreeftensaus 39
Slibtongen Meunière Amandine, groene asperges 42
Filet van fazant , jus van dragon en knolselder 38
Patrijs geflambeerd met Cognac , herfstgroenten 40
Beef , peperroomsaus , fris slaatje , frietjes 40
Vegetarisch : Parmentier van Butternut , boschampignons , sterke jus 22
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Dessert van de maand : Chocoladetaart , mascarpone , ijs Gianduya 12
Tarte tatin van oogstappeltjes , vanille ijs 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Wodka 14
Creme brulée met rum 12
Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , dagsoep , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur