à la carte
Voorgerechten
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Warme Irish oysters “Rockefeller” 30
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )
Tartaar van gamba’s , crispy rice , mayo met schaaldieren olie 26
” Het perfecte ei” op de wijze Carbonara , broodkorstjes , guanciale en portobello 24
Carpaccio van tonijn “Saku” , wasabi , ponzu , tofu , gember 30
Gamba’s met look , piment Espelette , Pastis 30
Kreeftenkroket met een bisquemayonaise 26
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Vegetarisch : Ravioli van rode biet gevuld met zachte geitenkaas , notenolie en oude balsamico 15
Vegetarisch : Romige soep van gerookte pastinaak en truffel 15
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag en zeevruchten in stoofpotje op Oostendse wijze 38
Slibtongen Meunière hazelnootboter en citroen 42
Parelhoen met notenkorst , witloof , puree van peterseliewortel , sterke jus 38
Gekonfijte lamsschenkel op lage t° gegaard met aromaten en rozemarijn , parelcouscous met oven gegaarde groenten 35
Coeur d’entrecote “Rossini” knolseldermousse , spinazie 45
Vegetarisch : Gebraden butternut , yoghurt met limoen , tomaten in de oven 22
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Crêpes Comedie Française 15
Dessert van de maand 12
Tarte tatin van oogstappeltjes , vanille ijs 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Wodka 14
Creme brulée met rum 12
Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur