à la carte


Voorgerechten

Oesters n° 3 à 4 per stuk

Warme Irish oysters “Rockefeller” 30

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines  , karakollen, st.jakobsnoot  , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )

Tartaar van gamba’s , crispy rice , mayo met schaaldieren olie 26

” Het perfecte ei” op de wijze Carbonara , broodkorstjes , guanciale en portobello 24

Carpaccio van tonijn “Saku” , wasabi , ponzu , tofu , gember 30

Gamba’s met look , piment Espelette , Pastis 30

Kreeftenkroket met een bisquemayonaise 26

Kaas ( 10 euro)  of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk

Vegetarisch : Ravioli van rode biet gevuld met zachte geitenkaas , notenolie en oude balsamico 15

Vegetarisch : Romige soep van gerookte pastinaak en truffel 15

 

 Hoofdgerechten

Visvangst van de dag en zeevruchten in stoofpotje op Oostendse wijze 38

Slibtongen Meunière hazelnootboter en citroen  42

Parelhoen met notenkorst , witloof , puree van peterseliewortel , sterke jus 38

Gekonfijte lamsschenkel op lage t° gegaard met aromaten en rozemarijn , parelcouscous met oven gegaarde groenten 35

Coeur d’entrecote “Rossini” knolseldermousse , spinazie   45

Vegetarisch : Gebraden butternut , yoghurt met limoen , tomaten in de oven 22

Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs  Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   12

Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12

Crêpes Comedie Française 15

Dessert van de maand   12

Tarte tatin van oogstappeltjes , vanille ijs 12

Kaas assortiment en zijn garnituren   17

Kinderijsje 1 bol vanille 4  ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus

Kolonel met citroensorbet en Wodka 14

Creme brulée met rum   12

 

Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water

Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht

Reservatie is aanbevolen.

 

Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur