Paasmenu om af te halen


Paasmenu 2/4 , 3/4 , 4/4

Voorgerecht:

Fregola Sarda , avocado limoencrème , gerookte forel uit onze Ardennen en krabvlees

Keuze hoofdgerechten:

Kabeljauwfilet , gebakken asperges , lichte puree met verse tuinkruiden , mousseline met witte van Hoegaarden

of

Lamskroon , lamsjus met tijm ,  gegrilde courgette , aubergine en zoete ui

Keuze nagerechten :

Assortiment kaas en zijn garnituren

of

Marquise van chocolade en koffie , saus met Baileys

Menu à 40 euro

Enkel telefonisch reserveren op 016/824532

Welkom in de refugie

Veilig op restaurant 10 regels voor gasten:

Eindelijk weer samen met vrienden , geliefden en collega’s genieten van een glas of een etentje . Je dient wel het veiligheidsprotocol van de horeca te volgen om de gezondheid van jezelf , jouw gezelschap en het personeel van de zaak die je bezoekt te beschermen . We vatten ze hier voor je samen.

  • Reserveer zoveel mogelijk op voorhand.
  • Annuleer je reservatie als jij of iemand in jouw gezelschap ziektesymptonen vertoont.
  • Zorg voor een goede handhygiene en raak alleen voorwerpen aan die je nodig hebt.
  • Wacht bij aankomst tot iemand je begeleidt naar jouw tafel.
  • Blijf zitten aan de aan jou toegewezen tafel tijdens je bezoek, tenzij bij gebruik van het sanitair.
  • Hoest of nies in je ellenboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk nadien weggooit en een vuilnisbak met een deksel.
  • Respecteer de social distancy met iedereen die niet tot jouw gezelschap behoort.
  • Volg steeds de aanwijzingen van de bediening en de richtlijnen geafficheerd in de horecazaak.
  • Betaal zoveel mogelijk elektronisch , liefst contactloos ( weldra ook payconiq)
  • Respecteer het sluitingsuur van 00.30 uur ’s nachts .
  • Gesloten op maandag , dinsdag en woensdag

Reservatie enkel via telefoon 016/824532

Wij vragen U om alles op voorhand te betalen op rekNr ; BE 22 0016 0876 9147 met vermelding van uw naam + datum+ aantal personen

U kan ook nog steeds zeevruchtenschotels bestellen.

Lunch

Elke donderdag en vrijdag ( = visdag) serveren wij een (H) eerlijke lunch deze bestaat een bordje met hapjes en een glas wijn of water , een soep en een hoofdgerecht . Bij warm weer wordt de soep vervangen door een ijsje.