à la carte
Voorgerechten
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen
Terre-mer van kalfsvlees en verse tonijn , saus Vitello Tonnato 26
Pompoenravioli met eekhoorntjesbrood , gerookte kwartel , saus met eendenlever 26
Gamba’s met look , piment Espelette , Pastis 30
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Vegetarisch : Burrata , bloedappelsien , korianderzaad en lavendel , basilicum 18
Vegetarisch : Bloemkoolkroket met mayonaise van zwart gefermenteerde look 20
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag met citruskorst , waterkerscoulis en gekarameliseerde cashew noten 38
Slibtongen Meunière hazelnootboter en citroen 45
Kotelet van melkvarken , groene groenten , aardappel mille-feuille , mosterdsaus met rozemarijn 38
Gekonfijte lamsschenkel op lage t° gegaard met aromaten en rozemarijn , parelcouscous met oven gegaarde groenten 35
Coeur d’entrecote “Rossini” knolseldermousse , spinazie 45
Vegetarisch : Knolselder risotto met kastanjes , rasp van jonge Comté 22
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Crêpes Comedie Française 15
Dessert van de maand 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Wodka 14
Creme brulée , vanille uit Oeganda en spicy rum 12
Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur