à la carte
Tapas
Iberico ham , toast , tomaat 15
Mini kroketjes , 4 stuks 12
Voorgerechten met Schaal en schelpdieren
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Langoustine staarten , citrusboter , asperges 32
Petoncles ( mini St.Jakobsnoot) in de schelp gegratineerd met Champagnesaus 25
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )
Andere Voorgerechten
Gemarineerde zeebaars met panna cotta van gerookte rivierpaling en gebakken coquilles 27
Cromesquis van ossenstaart met kappertjes en gerookte zachte piment 26
Vitello Tonato Bomba atomica 26
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , à la plancha , kruidenkaramel , parmentier van krab 35
Slibtongen Meunière gebakken , citroenboter , kappertjes , peterselie 38
Beef , peperroomsaus , frietjes , fris slaatje 38
Contrefilet van kalf in korst van gedroogde vruchten , groene asperges , labbonen en erwten 35
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 10
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 10
Dessert van de maand 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 15
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Vodka 14
Café gourmand : mini pavlova met lemoncurd , profiterol met chocolade , crème brulée en koffie 15
Creme brulée 10
Lunch à 29 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , dagsoep , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur