à la carte


Voorgerechten

Oesters n° 3 à 4 per stuk

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines  , karakollen, st.jakobsnoot  , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen

Terre-mer van kalfsvlees en verse tonijn , saus Vitello Tonnato 26

Pompoenravioli met eekhoorntjesbrood , gerookte kwartel , saus met eendenlever 26

Gamba’s met look , piment Espelette , Pastis 30

Kaas ( 10 euro)  of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk

Vegetarisch : Burrata , bloedappelsien , korianderzaad en lavendel , basilicum 18

Vegetarisch : Bloemkoolkroket met mayonaise van zwart gefermenteerde look 20

 

 Hoofdgerechten

Visvangst van de dag met citruskorst , waterkerscoulis en gekarameliseerde cashew noten 38

Slibtongen Meunière hazelnootboter en citroen  45

Kotelet van melkvarken , groene groenten , aardappel mille-feuille , mosterdsaus met rozemarijn 38

Gekonfijte lamsschenkel op lage t° gegaard met aromaten en rozemarijn , parelcouscous met oven gegaarde groenten 35

Coeur d’entrecote “Rossini” knolseldermousse , spinazie   45

Vegetarisch : Knolselder risotto met kastanjes , rasp van jonge Comté 22

Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs  Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   12

Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12

Crêpes Comedie Française 15

Dessert van de maand   12

Kaas assortiment en zijn garnituren   17

Kinderijsje 1 bol vanille 4  ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus

Kolonel met citroensorbet en Wodka 14

Creme brulée , vanille uit Oeganda en spicy  rum   12

 

Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water

Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht

Reservatie is aanbevolen.

 

Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur