Menu van de maand


Beste Klanten ,

Na lang nadenken , hebben wij besloten om op 8 mei niet te openen . Het is eigenlijk onmogelijk . Wij kunnen maar 8 personen zetten op ons terras als we de juiste coronaregels willen toepassen . Indien het regent of koud is , kan U niet naar binnen omdat het niet mag en dat lang verwachte restaurant bezoek wordt dan een slechte ervaring , dat willen we absoluut vermijden . Wij willen tevreden klanten zien .

Daarom zullen we pas openen als de regering ons groen licht geeft en de klanten weer volop kunnen genieten van het restaurantgebeuren .

Nog even geduld , hou het veilig en tot binnenkort.

Culinaire groeten van JF en Katrien

Beste Klanten,

Vanaf donderdag 10 Juni zal het restaurant weer open zijn want we mogen terug binnen eten . Door de corona hebben we ook enkele veranderingen toegebracht en is het openingsuur ’s avonds vervroegd , wij openen het restaurant al om 18 uur ipv 19 uur omdat we van de regering maar tot 22 uur mogen open blijven en vanaf nu zijn wij ook op zaterdagmiddag open.U kan steeds online reserveren of via 016824532. Vanaf volgende week staat de nieuwe menu op de web site . Tot binnenkort.

Culinaire groeten van JF en Katrien

 

 

 

 Menu van de maand Juni

Keuze voorgerecht:

Carpaccio van St.Jakobsnoot , crème van avocado , limoen , broodkorstjes en Avrugakaviaar

of/en

Crispy scampi’s , gnocchi , aubergine , gesmolten tomaten

Keuze hoofdgerecht:

lamsvlees met korstje van verse tuinkruiden , champignons , jus met zwarte look

of

Zeebrasem , ragout van asperges , primeur uitjes , zuring

Keuze nagerechten:

Assortiment kaas en zijn garnituren

of

Aardbei , framboos , orangebloesem

3-gangenmenu  à 52 euro

4-gangenmenu à 65 euro ( 2 voorgerechten)

 Telefonisch reserveren op 016/824532

 

 

Menu van de maand Juli

Keuze voorgerechten:

Tartaar van tonijn en zwaardvis , tomatenmix , komkommerspaghetti , citroencrème

en/of

Velouté van witte bonen , chorizo , langoustine

Keuze hoofdgerechten:

Hoevekip , curry , kokos , appel , tagliatelle , gerookte eendenborst

of

Gekonfijte kabeljauw , kruidenbouillon met zure room , selder

Keuze nagerechten:

Assortiment kaas en zijn garnituren

of

Tiramisu van citroen , zomers fruit , bisuits rose uit Reims , sorbet

Menu 3-gangen à 52 euro

Menu 4-gangen à 65 euro ( 2 voorgerechten)

Tel reserveren op 016/824532

 

Menu van de maand Augustus

Keuze voorgerechten:

Tartaar van kalf en zomeroesters , crumble van Jules De Strooper , jus kiwi-komkommer

En/of

Rode mul , tarte tatin van kerstomaten , tapenade , feta , basilicum

Keuze hoofdgerechten:

Ibericovarken , Coppa , mozzarella , aardappel gevuld met verse tuinkruiden , zomergroenten , jus Marsala

of

Zeebaars , gekruide couscous , gegrilde groenten , saus kappertjes citroen

Keuze nagerechten:

Assortiment kaas en zijn garnituren

of

Lekkernij van aardbei en platte kaas , huisgemaakte konfituur , citroenijs

Menu 3-gangen à 52 euro

Menu 4-gangen à 65 euro ( 2 voorgerechten)

Reserveren op tel 016/824532

 

 

Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar) 

 

Kaaskroket  of garnaalkroket  of tomatensoep met balletjes

&&&

Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes

of

Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree

of

Kip , appelmoes puree of frietjes

&&&

Kinderijsje met chocoladesaus

Menu à 22 euro

 

JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest

“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering  enz.

Vanaf 14 personen

BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 50 euro

Festival van warme en koude hapjes

Verschillende seizoensalades

warme en koude sauzen

U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon

Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes

Bio Hoeve eend of spies van eend

Dunne lende van Beef of Kalfsvlees

Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden

Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicicumpesto of Dikke gamba’s met kruidenboter

Gekonfijte krieltjes in look , rozemarijn en tijm

Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)

Deze menu komt op 50 euro per persoon

Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen