Menu van de maand


Beste Klanten,

 Door de corona hebben we ook enkele veranderingen toegebracht en is het openingsuur ’s avonds vervroegd , wij openen het restaurant al om 18 uur ipv 19 uur. Wij hebben ook een sluitingsuur , ’s middags om 16 u ( zodat wij alles weer opnieuw kunnen ontsmetten) en ’s avonds 24 uur. U kan steeds online reserveren of telefonisch op 016/824532. 

U kan ook steeds zeevruchtenschotels ( op voorhand reserveren) afhalen à 69 euro , deze bestaat uit : 1/2 kreeft , 1/2 krab , oesters , grijze en roze garnalen , vongolé  , langoustines , 3 sausjes

Op deze pagina staan de menu’s van de maand oktober en november , gewoon naar beneden scrollen . De Kerstmenu en traiteurmenu voor 24 en 25/12 staat binnenkort ook op deze pagina … nog eventjes geduld

 

Menu van de maand Augustus/September ( tot 28/9 ’s middags)

Keuze voorgerechten:

Gemarineerde zalm , gin , kaffir lime , komkommer , avocado

en/of

Rol van kreeft met fijne groenten , emulsie

Keuze hoofdgerechten:

Visvangst van de dag , warme citrus vinaigrette , broccolipuree

of

Parelhoen uit Anjou op Italiaanse wijze , kalfsjus

Keuze nagerechten :

Assortiment van gerijpte kaas en zijn garnituren

of

Krokant , crème brulée met rood zomers fruit , sorbet citroen/basilicum

Menu 3-gangen à 55

Menu 4-gangen à 66 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per fles à 25 , per glas à 5 , per 1/2 glas à 3

 

 

Menu van de maand Oktober ( vanaf 28/9 ’s avonds)

Beef Wit Blauw , rode biet , mierikswortel , gedroogde kappertjes , Manchego

en/of

Gegrilde zeeduivel , pompoen- currysoepje met pittige crumble

&&&

Eendenmagret , puree van gegrilde knolselder , wortelen , eendenjus Sangria , Pomme Dauphine

of

“Visvangst van de dag” , crème van pastinaak , pastinaakchips , Champagnesaus met garnalen

&&&

Assortiment gerijpte kaas met zijn garnituren

of

Gepocheerde herfstpeer , granola , Chantilly , bosbessen , sorbet Williams

Menu 3-gangen à 55 euro

Menu 4-gangen à 66 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen : per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3

 

Menu van de maand November

Gerookte zalmforel en gerookte paling , pompelmoes

en/of

Luchtige Polenta , champignons , sot-l’y-laisse , gevogeltejus

&&&

Reebout , stoofpotje van ree , gebrande butternut , bimi en knolselder

of

” Visvangst van de dag”, gekonfijte krielaardappelen , oestersabayon

&&&

Assortiment gerijpte kaas en zijn garnituren

of

Verloren Briochebrood met tatin appelen , tuile van karamel , sorbet Granny Smith

3-gangenmenu à 55

4-gangenmenu à 66 ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3

 

Menu van de maand December

Koude bisquecrème , remoulade van krab en knolselder

en/of

snoepje van kalfszwezerik en gerookte thee , mousseline van aardpeer en spinazie

&&&

Fazantenfilet Suprême , crème van peterseliewortel , Calvadossaus , herfstgroenten

of

“Visvangst van de dag” Blanke botersaus met zwarte knoflook , crème van erwtjes , puree Robuchon

&&&

Assortiment gerijpte kaas en zijn garnituren

of

Gekarameliseerde ananas met roze peperbolletjes , sorbet banaan en passievrucht

3-gangenmenu à 55

4-gangenmenu à 66 ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3

 

 

Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar) 

 

Kaaskroket  of garnaalkroket

&&&

Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes

of

Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree

&&&

Kinderijsje met chocoladesaus

Menu à 24 euro

 

JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest

“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering  enz.

Vanaf 14 personen

BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 50 euro

Festival van warme en koude hapjes

Verschillende seizoensalades

warme en koude sauzen

U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon

Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes

Bio Hoeve kip of spies van eend

Dunne lende van Beef of Kalfsvlees

Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden

Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicicumpesto of Dikke gamba’s met kruidenboter

Aardappel in de schil met kruidenboter

Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)

Deze menu komt op 50 euro per persoon

Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen