Menu van de maand


Beste Klanten,

 Door de corona hebben we ook enkele veranderingen toegebracht en is het openingsuur ’s avonds vervroegd , wij openen het restaurant al om 18 uur ipv 19 uur. Wij hebben ook een sluitingsuur , ’s middags om 16 u ( zodat wij alles weer opnieuw kunnen ontsmetten) en ’s avonds 24 uur. U kan steeds online reserveren of telefonisch op 016/824532.

Vanaf heden zijn wij verplicht uw Covid Safe ticket na te kijken en te scannen , enkel als U deze hebt , mogen wij U toelaten om te komen eten .

 

Menu van de maand November

Keuze voorgerechten:

Eendenlever , gekarameliseerde uien , rauwe ham , verse roomkaas

en/of

Terryaki van zalm , parelcouscous en butternut

Keuze hoofdgerechten:

Fazant , witloof , eringi , jus Grand Veneur

of

Lengfilet , romige jus van oesters en schelpjes , geroosterde en geplette bloemkool

keuze nagerechten:

Kaas assortiment en zijn garnituren

of

Zoet dessert met gegrilde ananas en Mailbu ijs

3-gangenmenu à 52 euro

4-gangenmenu à 65 euro ( 2 voorgerechten)

resereren op tel 016/824532 of online

 

Menu van de maand December

Keuze voorgerechten:

Gravlax van Beef , gember , wortelzalf

&&&

St.Jakobsnoot , linzen , Cecina de Leon , macadamia

Keuze hoofdgerechten:

Hertenfilet , Portosaus , boschampignons, Pommes Anna , Chutney van vijgen en rode ui

&&&

Filet van Rog , bladspinazie , groene boontjes , knolselder , Grijze Noordzeegarnalen

Keuze nagerechten:

Assortiment kaas en zijn garnituren

&&&

Ijs van witte chocolade , wasabi , mango passievruchtencoulis , kokosmeringue

Menu 3-gangen à 52 euro

Menu 4-gangen à 65 euro ( 2 voorgerechten)

Reserveren op tel 016/824532 of on line

 

Kerstmenu  ( ook om af te halen op 24/12 en 25/12)

Beeftartaar , King krab , Avruga kaviaar

&&&

Bladerdeeg met zeetong en langoustines , Champagnesaus

&&&

Ballottine van hoevekip suprème gevuld met rivierkreeftjes , Cognacsaus , Gratin Dauphinois

&&&

Kerststronk met Baileys en Mascarpone

Kerstmenu à 69 euro , indien traiteur -10% , inschrijven via 016/824532 , wij vragen om 25 euro voorschot te betalen per persoon

 

Menu van de maand Januari

Keuze voorgerechten:

Tartaar van rode biet , gerookte rivierpaling , zure room

&&&

Nems van brickdeeg gevuld met gekonfijte eendenbout en eekhoorntjesbrood , teriyakisaus

Keuze hoofdgerecht:

Vol au vent van Mechelse koekoek , kalfszwezerik , knolgroenten, Madeira , stro aardappelen

&&&

Gebakken pladijsfilet , fregola Sarda ” in het groen”

Keuze nagerechten:

Assortiment kaas en zijn garnituren

&&&

Citroentaart met meringue , sorbet citroen-limoen

3-gangenmenu à 52 euro

4-gangenmenu à 65 euro ( 2 voorgerechten)

Reserveren op 016/824532 of via de web site

 

Menu Februari ( Valentijn)

Keuze voorgerechten:

Sablé van hazelnoot , zeebaarstartaar met jonge sla scheuten , eringi carpaccio

&&&

Gebakken Black Tiger scampi’s , mangochutney en gembervinaigrette , gerookte mozzarella

Keuze hoofdgerechten:

Eendenmagret Barbarie , gebakken druiven , pastinaak en peer , gratin van knolselder met zwarte look

&&&

Bouillabaisse van Noordzeevis , groenten, mosselen

Keuze nagerechten:

Assortiment kaas en zijn garnituren

&&&

Noorse omelet met citrusvruchten en Mandarine Napoleon

3-gangenmenu à 52 euro

4-gangenmenu à 65 euro ( 2 voorgerechten)

reserveren op 016/824532 of via de web site

 

 

 

 

Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar) 

 

Kaaskroket  of garnaalkroket  of tomatensoep met balletjes

&&&

Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes

of

Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree

of

Kip , appelmoes puree of frietjes

&&&

Kinderijsje met chocoladesaus

Menu à 22 euro

 

JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest

“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering  enz.

Vanaf 14 personen

BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 50 euro

Festival van warme en koude hapjes

Verschillende seizoensalades

warme en koude sauzen

U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon

Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes

Bio Hoeve eend of spies van eend

Dunne lende van Beef of Kalfsvlees

Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden

Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicicumpesto of Dikke gamba’s met kruidenboter

Gekonfijte krieltjes in look , rozemarijn en tijm

Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)

Deze menu komt op 50 euro per persoon

Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen