Menu van de maand
Beste Klanten,
Door de corona hebben we ook enkele veranderingen toegebracht en is het openingsuur ’s avonds vervroegd , wij openen het restaurant al om 18 uur ipv 19 uur. Wij hebben ook een sluitingsuur , ’s middags om 16 u ( zodat wij alles weer opnieuw kunnen ontsmetten) en ’s avonds 24 uur. U kan steeds online reserveren of telefonisch op 016/824532.
U kan ook steeds zeevruchtenschotels ( op voorhand reserveren) afhalen à 69 euro , deze bestaat uit : 1/2 kreeft , 1/2 krab , oesters , grijze en roze garnalen , vongolé , langoustines , 3 sausjes
Menu 3-gangen à 55 euro
Menu 4-gangen à 66 euro ( 2 voorgerechten)
Aangepaste wijn per glas à 5 , per fles à 25 per 1/2 glas à 3 euro
Menu van de maand Maart
Keuze voorgerechten:
Zalmslaatje , zachte spinaziecrème , krokantje , radijs , koolrabi
en/of
Bladerdeeg , kalfszwezerik met morieljes en asperges
Keuze hoofdgerechten:
“Visvangst van de dag” , jus Bouillabaisse met basilicum , aardappel , aïoli , piment d’espelette
of
Filet van hoevekip , primeurwortelen , spek , erwten
Keuze nagerechten:
Assortiment kaas en zijn garnituren
of
Banoffee , Dulce de Leche , ijs van banaan , chocoladecrumble , pecannoten
3-gangenmenu à 55 euro
4-gangenmenu à 66 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand April ( Paasmenu)
Keuze voorgerechten
Asperges , Burrata , gerookte zalm van Smolders , sorbet basilicum
en/of
Gebakken rog , Pata Negra , geroosterde hazelnoten , daslook
Keuze hoofdgerechten
“Visvangst van de dag” , tomaten gremolata , knolselderjus
of
Kotelet en lamssteak , sterke jus , portobello met primeurgroenten , aardappelen Boulangère
Keuze nagerechten
Gerijpte kazen en zijn garnituren
of
Pavlova Nieuwe stijl , romige chocolade en framboos
Menu 3-gangen à 55
Menu 4-gengen à 66
Gepaste wijnen per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand mei ( Moederdag)
Keuze voorgerechten
Kalfstartaar , krokant zuurdesembrood , Griekse yoghurt , mosterdvinaigrette
en/of
Asperges , krokant eitje , Comté , mousselinesaus
Keuze hoofdgerechten
” Visvangst van de dag” blanquette met Madrascurry , gefruite prei
Of
Beef , aardappelpuree , geroosterde venkel , asperges , gerookte knoflook en tijmboter
Keuze nagerechten
Gerijpte kazen en zijn garnituren
of
Frambozen panna cotta , vanille ijs , pistache sponscake , bladerdeeg , witte chocolade , frambozengel
Menu 3-gangen à 55
Menu 4-gangen à 66 ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 5 , per fles à 245 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand Juni
Keuze voorgerechten
Tataki van tonijn , mierikswortel , Granny Smith , venkel
En/of
Rol van St.Jakobsnoot ,asperges , gevogeltejus met truffel
Keuze hoofdgerechten
” Visvangst van de dag” aardappel mille-feuille , caponata , courgette , jus van vissoep
of
Kalfs tussenribstuk , gestoofde groenten met boerenspek , krieltjes
Keuze nagerechten
Gerijpte kazen en zijn garnituren
of
Fris zomersoepje van rood fruit , yoghurtijs
Menu 3-gangen à 55
Menu 4-gangen à 66 ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3
Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar)
Kaaskroket of garnaalkroket
&&&
Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes
of
Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree
&&&
Kinderijsje met chocoladesaus
Menu à 24 euro
JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest
“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering enz.
Vanaf 14 personen
BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 50 euro
Festival van warme en koude hapjes
Verschillende seizoensalades
warme en koude sauzen
U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon
Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes
Bio Hoeve eend of spies van eend
Dunne lende van Beef of Kalfsvlees
Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden
Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicicumpesto of Dikke gamba’s met kruidenboter
Aardappel in de schil met kruidenboter
Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)
Deze menu komt op 50 euro per persoon
Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen