Menu van de maand
Beste Klanten,
Door de corona hebben we ook enkele veranderingen toegebracht en is het openingsuur ’s avonds vervroegd , wij openen het restaurant al om 18 uur ipv 19 uur. Wij hebben ook een sluitingsuur , ’s middags om 16 u ( zodat wij alles weer opnieuw kunnen ontsmetten) en ’s avonds 24 uur. U kan steeds online reserveren of telefonisch op 016/824532.
U kan ook steeds zeevruchtenschotels ( op voorhand reserveren) afhalen à 69 euro , deze bestaat uit : 1/2 kreeft , 1/2 krab , oesters , grijze en roze garnalen , vongolé , langoustines , 3 sausjes
Op deze pagina staan de menu’s van de maand oktober en november , gewoon naar beneden scrollen . De Kerstmenu en traiteurmenu voor 24 en 25/12 staat binnenkort ook op deze pagina … nog eventjes geduld
Menu van de maand Augustus/September ( tot 28/9 ’s middags)
Keuze voorgerechten:
Gemarineerde zalm , gin , kaffir lime , komkommer , avocado
en/of
Rol van kreeft met fijne groenten , emulsie
Keuze hoofdgerechten:
Visvangst van de dag , warme citrus vinaigrette , broccolipuree
of
Parelhoen uit Anjou op Italiaanse wijze , kalfsjus
Keuze nagerechten :
Assortiment van gerijpte kaas en zijn garnituren
of
Krokant , crème brulée met rood zomers fruit , sorbet citroen/basilicum
Menu 3-gangen à 55
Menu 4-gangen à 66 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per fles à 25 , per glas à 5 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand Oktober ( vanaf 28/9 ’s avonds)
Beef Wit Blauw , rode biet , mierikswortel , gedroogde kappertjes , Manchego
en/of
Gegrilde zeeduivel , pompoen- currysoepje met pittige crumble
&&&
Eendenmagret , puree van gegrilde knolselder , wortelen , eendenjus Sangria , Pomme Dauphine
of
“Visvangst van de dag” , crème van pastinaak , pastinaakchips , Champagnesaus met garnalen
&&&
Assortiment gerijpte kaas met zijn garnituren
of
Gepocheerde herfstpeer , granola , Chantilly , bosbessen , sorbet Williams
Menu 3-gangen à 55 euro
Menu 4-gangen à 66 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen : per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand November
Gerookte zalmforel en gerookte paling , pompelmoes
en/of
Luchtige Polenta , champignons , sot-l’y-laisse , gevogeltejus
&&&
Reebout , stoofpotje van ree , gebrande butternut , bimi en knolselder
of
” Visvangst van de dag”, gekonfijte krielaardappelen , oestersabayon
&&&
Assortiment gerijpte kaas en zijn garnituren
of
Verloren Briochebrood met tatin appelen , tuile van karamel , sorbet Granny Smith
3-gangenmenu à 55
4-gangenmenu à 66 ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand December
Koude bisquecrème , remoulade van krab en knolselder
en/of
snoepje van kalfszwezerik en gerookte thee , mousseline van aardpeer en spinazie
&&&
Fazantenfilet Suprême , crème van peterseliewortel , Calvadossaus , herfstgroenten
of
“Visvangst van de dag” Blanke botersaus met zwarte knoflook , crème van erwtjes , puree Robuchon
&&&
Assortiment gerijpte kaas en zijn garnituren
of
Gekarameliseerde ananas met roze peperbolletjes , sorbet banaan en passievrucht
3-gangenmenu à 55
4-gangenmenu à 66 ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 5 , per fles à 25 , per 1/2 glas à 3
Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar)
Kaaskroket of garnaalkroket
&&&
Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes
of
Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree
&&&
Kinderijsje met chocoladesaus
Menu à 24 euro
JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest
“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering enz.
Vanaf 14 personen
BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 50 euro
Festival van warme en koude hapjes
Verschillende seizoensalades
warme en koude sauzen
U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon
Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes
Bio Hoeve kip of spies van eend
Dunne lende van Beef of Kalfsvlees
Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden
Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicicumpesto of Dikke gamba’s met kruidenboter
Aardappel in de schil met kruidenboter
Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)
Deze menu komt op 50 euro per persoon
Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen