Menu van de maand
Beste Klanten,
Op deze pagina staan de menu’s van de maand augustus / september , oktober , november, het vegetarisch menu en het menu voor de kleine lekkerbek , gewoon naar beneden scrollen. Wij zijn op jaarlijks verlof tot en met 21 augustus .Vanaf vrijdagmiddag 22/8 zijn wij weer open .
Menu van de maand Augustus/September
Fris tomatenslaatje “Bloody Mary” , seldersorbet , gamba’s , mozzarella
en/of
Visbourride op Provençaalse wijze met aïoli
&&&
Belgisch Beef “Wit Blauw”, sterke vleesjus met rode wijn en Port , aardappel Anna
of
Visvangst van de dag , gefruite oesterzwam , Blanke botersaus met eekhoorntjesbrood , rapen en spinazie
&&&
Assortiment gerijpte kaas , gedroogde vruchten , stroop , brood en boter
of
Minestrone van fruit , citroenverbena , Mojito sorbet , krokante tuile
3-gangenmenu à 58 euro
4-gangenmenu à 69 euro (2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3 euro
Vegetarisch menu Augustus/ September
Tomaat “Belle” gevuld met burrata , pesto en pistache
en/of
Krokant beursje met groenten en aromaten
&&&
Gekarameliseerd witloof met honing , scamorza , kastanjecrème
&&&
Assortiment gerijpte kaas , vruchtenmix , noten , stroop , boter en brood
of
Minestrone van fruit , citroenverbena , Mojito sorbet , krokante tuile
Menu 3-gangen à 38 euro
Menu 4-gangen à 48 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Menu Oktober ” Refugie 30 Jaar”
Kalfstartaar op de wijze Vitello Tonnato
En/of
St.Jakobsnoot , infusie van spek , risotto van pastinaak met truffel
&&&
Viennoise van zeewolf , witloofsnippers met Port , emulsie basilicum ( Winnaar beste viskok van het jaar 2004)
of
Nootjes van melkvarken , Samber en Maassaus , aardappel Pont-Neuf
&&&
Assortiment gerijpte kaas , gedroogde vruchten , noten , stroop , brood en boter
of
Lauw appeltaartje op de wijze Tatin , ijs rum- rozijn , karamel van gezouten boter, nougatine crumble
Menu van de maand 3-gangen à 58 euro
Menu van de maand 4-gangen à 69 euro ( 2 voorgerechten)
Aangepaste wijnen : per fles à 28 euro , per glas à 6 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Vegetarisch menu Oktober
Panna Cotta van aardpeer , chips van salie , herfstblaadjes
en/of
Het perfecte ei , dikke toast , boschampignons
&&&
Gnocchis met Beaufort , emulsie platte peterselie
&&&
Assortiment gerijpte kaas , stroop , notenmix , gedroogde vruchten , brood en boter
of
Lauw appeltaartje op de wijze tatin , ijs rum-rozijn , karamel van gezouten boter , nougatine crumble
3-gangenmenu à 38 euro
Menu 4-gangen à 48 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per fles à 28 euro , per glas à 6 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Menu van de maand November
Ceviche van zeebaars , bloedappelsien marinade , koriander
En/of
Eekhoorntjesbrood , brioche , Speck
&&&
Visvangst van de dag , Chorizocrumble , gesmolten aubergine
of
Medaillon van hert “Grand Veneur” , Amandine aardappel , peertje in rode wijn , knolselderpuree
&&&
Assortiment gerijpte kaas , gedroogde vruchten , notenmix , stroop , brood en boter
of
Krokantje , banaan , ananas , passievrucht , peper ijs
3-gangenmenu à 58 euro
4-gangenmenu à 69 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Vegetarisch Menu November
Tartaar “Paars” met rode biet en aromaten
En/of
Crème van prei , gegrilde prei , geitenkaas en pijnboompitten
&&&
Steak van erengi champignons , pesto en verkruimelde amandelen
&&&
Assortiment gerijpte kaas , gedroogde vruchten , noten , stroop , boter en brood
of
Krokantje , banaan , ananas , passievrucht , peper ijs
3-gangenmenu à 38 euro
4-gangenmenu à 48 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3
Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar)
Kaaskroket of garnaalkroket
&&&
Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes
of
Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes , puree of frietjes
&&&
Kinderijsje met chocoladesaus
Menu à 25 euro
JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest
“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering enz.
Vanaf 14 personen
BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 55 euro
Festival van warme en koude hapjes
Verschillende seizoensalades
warme en koude sauzen
U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon
Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes
Bio Hoeve kip of spies van eend
Dunne lende van Beef of Kalfsvlees
Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden
Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicum pesto of Dikke gamba’s met kruidenboter
Aardappel in de schil met kruidenboter
Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)
Deze menu komt op 55 euro per persoon ( zonder dranken)
Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen