à la carte


Voorgerechten met Schaal en Schelpdieren

Oesters n° 3 à 4 per stuk

Langoustine staarten , citrusboter , asperges 32

Petoncles ( mini St.Jakobsnoot) in de schelp gegratineerd met lookboter en broodkruim 26

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines  , karakollen, st.jakobsnoot  , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )

Andere Voorgerechten

Tonijn Yellow fin , Niçoise , burrata  26

Asperges Benedicte , gepocheerd hoeve ei , sabayon , tartaar van huisgerookte zalm en zalm crudo 26

Vitello Tonato Bomba atomica 27

Kaas ( 10 euro)  of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk

 Hoofdgerechten

Visvangst van de dag , op de wijze grenobloise , geplette aardappel met fijne tuinkruiden , korstjes , kappertjes en citroen 37

Slibtongen Meunière gebakken , citroenboter , kappertjes , peterselie   40

Lamskroon in korst van verse tuinkruiden, lamsjus met tijm en rozemarijn 38

Beef truffelroom , lentegroenten , saus Rossini met Madeira 37

Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs  Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   12

Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12

Dessert van de maand  12

Coupe aardbeien 14

Kaas assortiment en zijn garnituren   17

Kinderijsje 1 bol vanille 4  ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus

Kolonel met citroensorbet en Vodka 14

Café gourmand : mini pavlova met lemoncurd , profiterol met chocolade , crème brulée en koffie 15

Creme brulée  12

 

Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , dagsoep , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water

Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht

Reservatie is aanbevolen.

 

Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur