à la carte
Voorgerechten met Schaal en Schelpdieren
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Langoustine staarten , citrusboter , asperges 32
Petoncles ( mini St.Jakobsnoot) in de schelp gegratineerd met lookboter en broodkruim 26
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )
Andere Voorgerechten
Tonijn Yellow fin , Niçoise , burrata 26
Asperges Benedicte , gepocheerd hoeve ei , sabayon , tartaar van huisgerookte zalm en zalm crudo 26
Vitello Tonato Bomba atomica 27
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , op de wijze grenobloise , geplette aardappel met fijne tuinkruiden , korstjes , kappertjes en citroen 37
Slibtongen Meunière gebakken , citroenboter , kappertjes , peterselie 40
Lamskroon in korst van verse tuinkruiden, lamsjus met tijm en rozemarijn 38
Beef truffelroom , lentegroenten , saus Rossini met Madeira 37
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Dessert van de maand 12
Coupe aardbeien 14
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Vodka 14
Café gourmand : mini pavlova met lemoncurd , profiterol met chocolade , crème brulée en koffie 15
Creme brulée 12
Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , dagsoep , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur