à la carte
Voorgerechten
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Ceviche van zeebaars , marinade bloedappelsien , koriander 25
Eekhoorntjesbrood , brioche , Speck 25
Vegetarisch : Tartaar “Paars” met rode biet en aromaten 20
Vegetarisch : Crème van prei , gegrilde prei , pesto en pijnboompitten 22
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , gesmolten aubergine , Chorizo crumble 38
Filets van zeetong Nantua ,rivierkreeftjes , smeuïge aardappelpuree en spinazie 48
Medaillon van hert , Grand Veneur , amandine aardappel , peertje in rode wijn , knolselderpuree 40
Varkenswangetjes Iberico met Val Dieu Grand Cru , kroketten 38
Irish Beef Rib Eye , Choronsaus , frietjes , fris slaatje 50
Vegetarisch : Steak van Erengi , pesto en verkruimelde amandelen 25
Wildsuggesties
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Dessert van de maand : Krokant Tropical , ananas , nanaan, passievrucht , mangosorbet 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met Mojito sorbet en Wodka 14
Creme brulée , vanille uit Oeganda 12
Lunch à 32 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur
Jaarlijks verlof van 26/12 tot en met 7/1
