à la carte
Voorgerechten
Oesters n° 3 à 4 per stuk
Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines , karakollen, st.jakobsnoot , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen
Carpaccio van St.Jakobsnoot , passievrucht en aromaten 26
Krokant gebakken kalfszwezerik , morilles en witte asperges 30
Kaas ( 10 euro) of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk
Cocotte van Petits gris uit Namen en kikkerbillen met daslook 30
Carpaccio van Beef Simmental Dolce Zero ( aroma’s van koffie en karamel) 30
Vegetarisch : Bladerdeeg , avocadocrème en asperges 24
Vegetarisch : In de oven gegaard knolselder , uienjus en cantharellen 24
Hoofdgerechten
Visvangst van de dag , groene linzen uit Puy saus Chorizo 38
Duo van slibtongen Meunière hazelnootboter en citroen 45
Koteletjes van melkvarken à la plancha , saus Samber en Maas 38
Lamsfilet , kruidenkorst met mosterd , lamsjus met citroentijm , lentegroenten 40
Coeur d’entrecôte ( zeer mals vlees ) , Bearnaise , frietjes en fris slaatje 45
Vegetarisch : Bloemkoolsteak Piccata 25
Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt
Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom 12
Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12
Crêpes Comedie Française 15
Dessert van de maand 12
Kaas assortiment en zijn garnituren 17
Kinderijsje 1 bol vanille 4 ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus
Kolonel met citroensorbet en Wodka 14
Creme brulée , vanille uit Oeganda en spicy rum 12
Coupe aardbei 14
Lunch à 32 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water
Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht
Reservatie is aanbevolen.
Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur