à la carte


Voorgerechten

Oesters n° 3 à 4 per stuk

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines  , karakollen, st.jakobsnoot  , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen )

Beef tartaar , met de hand gesneden , op Italiaanse wijze 24

Supreme Irish oysters , gepocheerd , aardpeer , colonnata lardo , boekweit 24

Carpaccio Bressaola , pijnboompitten , Parmezaan , rucola , burratina 24

Kaas ( 10 euro)  of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk

Vegetarisch : Crème van aubergine , kikkererwten , rasp van Oude Brugse 15

Vegetarisch : Flan van corgette met basilicum , tomatencoulis 15

 

 Hoofdgerechten

Visvangst van de dag , risotto met erwten , gerookte rivierpaling 38

Slibtongen Meunière Amandine, groene asperges   42

Hert , Grand Veneursaus , Jagersgarnituur , kroket 38

Patrijs geflambeerd met Cognac , herfstgroenten 40

Beef , peperroomsaus , fris slaatje , frietjes  38

Vegetarisch : Parmentier van Butternut , boschampignons , sterke jus 22

Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs  Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   12

Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12

Dessert van de maand  : Spicy Pavlova , mango , passievrucht , exotisch ijs 12

Tarte tatin van oogstappeltjes , vanille ijs 12

Kaas assortiment en zijn garnituren   17

Kinderijsje 1 bol vanille 4  ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus

Kolonel met citroensorbet en Wodka 14

Creme brulée met rum   12

 

Lunch à 31 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , dagsoep , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water

Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht

Reservatie is aanbevolen.

 

Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur