à la carte


Voorgerechten

Oesters n° 3 à 4 per stuk

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines  , karakollen, st.jakobsnoot  , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen

Carpaccio van St.Jakobsnoot , passievrucht en aromaten 26

Krokant gebakken kalfszwezerik , morilles en witte asperges 30

Kaas ( 10 euro)  of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk

Cocotte van Petits gris uit Namen en kikkerbillen met daslook 30

Carpaccio van Beef Simmental Dolce Zero ( aroma’s van koffie en karamel) 30

Vegetarisch : Bladerdeeg , avocadocrème en asperges 24

Vegetarisch : In de oven gegaard knolselder , uienjus en cantharellen 24

 

 Hoofdgerechten

Visvangst van de dag , groene linzen uit Puy saus Chorizo 38

Duo van slibtongen Meunière hazelnootboter en citroen  45

Koteletjes van melkvarken à la plancha , saus Samber en Maas 38

Lamsfilet , kruidenkorst met mosterd , lamsjus met citroentijm , lentegroenten 40

Coeur d’entrecôte ( zeer mals vlees ) , Bearnaise , frietjes en fris slaatje   45

Vegetarisch : Bloemkoolsteak Piccata  25

Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs  Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   12

Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12

Crêpes Comedie Française 15

Dessert van de maand   12

Kaas assortiment en zijn garnituren   17

Kinderijsje 1 bol vanille 4  ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus

Kolonel met citroensorbet en Wodka 14

Creme brulée , vanille uit Oeganda en spicy  rum   12

Coupe aardbei 14

 

Lunch à 32 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water

Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht

Reservatie is aanbevolen.

 

Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur