à la carte


Voorgerechten

Oesters n° 3 à 4 per stuk

Op Bestelling : Halve kreeft , halve krab , 6 oesters , 3 langoustines  , karakollen, st.jakobsnoot  , roze garnalen , grijze garnalen , citroen , oestervinaigrette , mayonaise , cocktailsaus à 69 per persoon ( ook om af te halen ) per 2 personen

Kaas ( 10 euro)  of garnaalkroket ( 12 euro) met fris slaatje : per stuk

Ceviche van zeebaars , marinade bloedappelsien , koriander 25

Eekhoorntjesbrood , brioche , Speck 25

Vegetarisch : Tartaar “Paars” met rode biet en aromaten 20

Vegetarisch : Crème van prei , gegrilde prei , pesto en pijnboompitten 22

 Hoofdgerechten

Visvangst van de dag , gesmolten aubergine , Chorizo crumble 38

Filets van zeetong Nantua ,rivierkreeftjes , smeuïge aardappelpuree en spinazie  48

Medaillon van hert , Grand Veneur , amandine aardappel , peertje in rode wijn , knolselderpuree 40

Varkenswangetjes Iberico met Val Dieu Grand Cru , kroketten  38

Irish Beef Rib Eye , Choronsaus , frietjes , fris slaatje 50

Vegetarisch : Steak van Erengi , pesto en verkruimelde amandelen 25

Wildsuggesties

Nagerechten: al het ijs en sorbets zijn huisgemaakt

Dame Blanche , huisgemaakte vanille ijs  Bourbon Grand Cru , warme chocolade saus en slagroom   12

Coupe Bresilienne of coupe advocaat 12

Dessert van de maand : Krokant Tropical , ananas , nanaan, passievrucht , mangosorbet 12

Kaas assortiment en zijn garnituren   17

Kinderijsje 1 bol vanille 4  ( ook voor volwassenen) met chocoladesaus

Kolonel met  Mojito sorbet en Wodka 14

Creme brulée , vanille uit Oeganda   12

 

 

Lunch à 32 euro ( donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

Elke vrijdag is het traditioneel visdag , 3 hapjes van de chef , soep van de dag , hoofdgerecht , 1 glas wijn of 1/2 L Water

Elke donderdag is de lunch een vleesgerecht

Reservatie is aanbevolen.

 

Sluitingsuur : Middag om 16 uur en ’s avonds om 24 uur

Jaarlijks verlof van 26/12 tot en met 7/1