Menu van de maand / Kindermenu/Menu surprise Bistronomie/ BBQ-menu


 

Menu van de maand November

Keuze voorgerechten:

  Cannelloni gevuld met kalfstartaar en oesters , zachte knolseldercrème

en/of

Aligot van Comté , gedroogde ham , boschampignons , broodkorstjes , Portojus

Keuze hoofdgerechten :

Hertenbiefstuk , duxelles van oesterzwammen , crème van peterseliewortel , eendenlever , kroepoek , wildsaus

of

Snoekbaars , structuren van bloemkool , mousseline van witte van Hoegaarden , grijze garnalen

Keuze nagerechten:

Seizoenkaas op een bordje met zijn garnituren selectie chef JF

of

Verloren Briochebrood , oogstappel , Calvados , hazelnoot praliné ijs

Menu voor het hele gezelschap en ook vanaf 6 personen en meer

3-gangenmenu à 48 euro

4-gangenmenu à 58 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per glas à 5 euro , per fles à 25 euro , per bobglas à 2.50 euro

Kindermenu:Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar) à 22 euro

Kaaskroket of garnaalkroket

&&&

Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes

of

Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree

&&&

Kinderijsje met chocoladesaus of vers fruit

Menu à 22 euro

Menu “Surprise ” Bistronomie à 35 euro

Deze menu bestaat uit een voorgerecht , een hoofdgerecht en een nagerecht en is zoals de tittel het aanduid een verrassingsmenu.

Deze “Surprise” menu verandert dagelijks( niet verkrijgbaar in het weekend) en de chef speelt in op verse markt en seizoensprodukten

Laat U verrassen door de creativiteit van de chef!

“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering  enz.

Vanaf 14 personen

BBQ menu “JFK’s”

Hapjes

Rauwe groentjes met dipsaus , mosselen en haring in het zuur , olijven, inktvisjes en grijze Noordzzegarnalen , olijven en fetta

Buffet Salades

Mesclun en vinaigrette , Marokkaanse taboulé , Griekse salade, Italiaanse salade , seizoensalade , frans brood

Koude sausjes

Mayo , cocktail , curry

Warme sausjes

Peperroom , Archiduc , Provençaalse saus

Op de Grill

Dorade Royal in papillot met verse tuinkruiden

Dunne Lende van SimenthalBeef

Bio hoevekip

Babykreeft

Koteletjes van licht gepekeld Brasvar varken uit Nevele

Gekonfijte krieltjes in olijfolie , look en rozemarijn

Aardappel in de veldjasje met kruidenboter

Dessert 

Huisgemaakt vanille ijs met vers fruit of chocoladesaus

Crème brulée , chocolademousse zoals mijn grootmoeder ze maakte , tiramisu , ….

Cheese

Kaas op de grill : Camenbert of St.Marcellin

Assortiment Seizoenkaas op een plank met aangepaste garnituren en frans brood