Menu van de maand


Beste Klanten,

Op deze pagina staan de menu’s van de maand Maart , april , mei en juni , het vegetarisch menu en het menu voor de kleine lekkerbek , gewoon naar beneden scrollen

 

Vegetarisch menu Maart

Drie vegetarische hapjes van de Chef

&&&

Carpaccio van winterraap , gekonfijte citroen , praliné , dille olie , pijnboompitten

en/of

Gegrilde witloof , uienjam , burrata

&&&

Sweet potato met Cheddar , gevuld met St. Moray en bieslook , krokant slaatje

&&&

Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop

en/of

Jaconde van chocolade en koffie , mokka ijs

Menu 3-gangen à 37 euro

Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijn per gerecht à 6 euro per glas , 28 euro per fles , 1/2 glas à 3 euro

Menu van de maand Maart

&&&

Zeebaarstartaar , mango , avocado , yuzu , dentelles krokant

en/of

Sigaar van Beef in briquedeeg , romige polenta , jus met basilicum

&&&

” Visvangst van de dag” knolseldercrème , chips , schorseneren Meunière , blanke botersaus met sjalot

of

Canette van Barbarie op de wijze Rossini , jus met Cassis

&&&

Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop

of

Parfait nougat glacé , frambozencoulis , maïs soufflé

3-gangenmenu à 57 euro

4-gangenmenu à 68 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro

 

Menu van de maand April

Carpaccio van St.Jakobsnoot , passievrucht en aromaten

en/of

Krokant gebakken kalfszwezerik , morilles , asperges

&&&

Lamsfilet met korst van mosterd en peterselie , lamsjus met citroentijm

of

“Visvangst van de dag” groene linzen uit Puy , saus Chorizo

&&&

Assortiment gerijpte kaas , noten , stroop

of

“Ile Flottante ” , crème anglaise met vanille Bourbon , praliné , sorbet witte perzik

Menu 3-gangen à 57 euro

Menu 4-gangen à 68 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3

 

Vegetarisch menu April

Bladerdeeg gebak gevuld met asperges en avocado

en/of

Knolselder , uienjus , cantharellen

&&&

Bloemkoolsteak en crème , saus Piccata

&&&

Assortiment gerijpte kaas , stroop , noten

of

“Ile Flottante ” , crème anglaise vanille Bourbon , sorbet van witte perzik

Menu 3-gangen à 37 euro

Menu 4-gangen à 47 euro

Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3

 

Menu van de maand Mei

Gekonfijte zalmforel Gravad lax , waterkers , citroenkaviaar

en/of

Asperges metjus van kokos en curry , Serranoham

&&&

Filet en bout van kwartel gekarameliseerd , truffelpuree Robuchon , lentegroenten

of

“Visvangst van de dag” ratte aardappelen , tuinbonen , knolselder , zeekraal , Blanke botersaus met Dashi

&&&

Assortiment gerijpte kaas , stroop en noten

of

Mille-feuille “Arlette” , aardbeien , Chantilly mascarpone , ijs witte chocolade Ivoire

Menu 3-gangen à 57 euro

menu 4-gangen à 68 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3 euro

 

Vegetarisch menu Mei

Asperges , kerstomaten , pompelmoes , tuinkers

en/of

Pittige Aziatische noedelsoep met groenten

&&&

Lentegroenten op de wijze Marokkaanse tajine

&&&

Assortiment gerijpte kaas , noten , stroop

of

Mille-feuille “Arlette” , aardbeien , Chantilly mascarpone , ijs witte chocolade Ivoire

Menu 3-gangen à 37 euro

Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten )

Gepaste wijnen per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro

 

Menu van de maand Juni

Kort gebakken tonijn , asperges en mousse van asperges

en/of

Kroket van varkenswang , espuma van aardappel , compote van tomaten

&&&

Kalfsmedaillon à la forestière , aardappelgratin , lentegroenten

of

“Visvangst van de dag ” gegrild , caponata , San Marzano tomaten

&&&

Assortiment gerijpte kaas , noten , stroop

of

Sabayon Kriek Lindemans , frambozen , sorbet van kersen

3-gangenmenu à 57 euro

4-gangenmenu à 68 euro (2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3 euro

 

Vegetarisch menu Juni

Gemarineerde krokante groenten , coulis van veldsla en burrata

en/of

Kroket van eierdooier , asperges , Parmegiano Reggiani

&&&

Courgetti , gebakken halloumi , paprikasaus , gekonfijte trostomaten

&&&

Assortiment gerijpte kaas , stroop en noten

of

Sabayon van Kriek Lindemans , frambozen , sorbet van kersen

Menu 3-gangen à 37 euro

Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijnen per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro

 

 

Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar) 

 

Kaaskroket  of garnaalkroket

&&&

Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes

of

Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree of frietjes

&&&

Kinderijsje met chocoladesaus

Menu à 25 euro

 

JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest

“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering  enz.

Vanaf 14 personen

BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 55 euro

Festival van warme en koude hapjes

Verschillende seizoensalades

warme en koude sauzen

U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon

Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes

Bio Hoeve kip of spies van eend

Dunne lende van Beef of Kalfsvlees

Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden

Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicum pesto of Dikke gamba’s met kruidenboter

Aardappel in de schil met kruidenboter

Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)

Deze menu komt op 55 euro per persoon ( zonder dranken)

Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen