Menu van de maand
Beste Klanten,
Op deze pagina staan de menu’s van de maand Maart , april , mei en juni , het vegetarisch menu en het menu voor de kleine lekkerbek , gewoon naar beneden scrollen
Vegetarisch menu Maart
Drie vegetarische hapjes van de Chef
&&&
Carpaccio van winterraap , gekonfijte citroen , praliné , dille olie , pijnboompitten
en/of
Gegrilde witloof , uienjam , burrata
&&&
Sweet potato met Cheddar , gevuld met St. Moray en bieslook , krokant slaatje
&&&
Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop
en/of
Jaconde van chocolade en koffie , mokka ijs
Menu 3-gangen à 37 euro
Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per gerecht à 6 euro per glas , 28 euro per fles , 1/2 glas à 3 euro
Menu van de maand Maart
&&&
Zeebaarstartaar , mango , avocado , yuzu , dentelles krokant
en/of
Sigaar van Beef in briquedeeg , romige polenta , jus met basilicum
&&&
” Visvangst van de dag” knolseldercrème , chips , schorseneren Meunière , blanke botersaus met sjalot
of
Canette van Barbarie op de wijze Rossini , jus met Cassis
&&&
Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop
of
Parfait nougat glacé , frambozencoulis , maïs soufflé
3-gangenmenu à 57 euro
4-gangenmenu à 68 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Menu van de maand April
Carpaccio van St.Jakobsnoot , passievrucht en aromaten
en/of
Krokant gebakken kalfszwezerik , morilles , asperges
&&&
Lamsfilet met korst van mosterd en peterselie , lamsjus met citroentijm
of
“Visvangst van de dag” groene linzen uit Puy , saus Chorizo
&&&
Assortiment gerijpte kaas , noten , stroop
of
“Ile Flottante ” , crème anglaise met vanille Bourbon , praliné , sorbet witte perzik
Menu 3-gangen à 57 euro
Menu 4-gangen à 68 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3
Vegetarisch menu April
Bladerdeeg gebak gevuld met asperges en avocado
en/of
Knolselder , uienjus , cantharellen
&&&
Bloemkoolsteak en crème , saus Piccata
&&&
Assortiment gerijpte kaas , stroop , noten
of
“Ile Flottante ” , crème anglaise vanille Bourbon , sorbet van witte perzik
Menu 3-gangen à 37 euro
Menu 4-gangen à 47 euro
Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand Mei
Gekonfijte zalmforel Gravad lax , waterkers , citroenkaviaar
en/of
Asperges metjus van kokos en curry , Serranoham
&&&
Filet en bout van kwartel gekarameliseerd , truffelpuree Robuchon , lentegroenten
of
“Visvangst van de dag” ratte aardappelen , tuinbonen , knolselder , zeekraal , Blanke botersaus met Dashi
&&&
Assortiment gerijpte kaas , stroop en noten
of
Mille-feuille “Arlette” , aardbeien , Chantilly mascarpone , ijs witte chocolade Ivoire
Menu 3-gangen à 57 euro
menu 4-gangen à 68 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3 euro
Vegetarisch menu Mei
Asperges , kerstomaten , pompelmoes , tuinkers
en/of
Pittige Aziatische noedelsoep met groenten
&&&
Lentegroenten op de wijze Marokkaanse tajine
&&&
Assortiment gerijpte kaas , noten , stroop
of
Mille-feuille “Arlette” , aardbeien , Chantilly mascarpone , ijs witte chocolade Ivoire
Menu 3-gangen à 37 euro
Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten )
Gepaste wijnen per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Menu van de maand Juni
Kort gebakken tonijn , asperges en mousse van asperges
en/of
Kroket van varkenswang , espuma van aardappel , compote van tomaten
&&&
Kalfsmedaillon à la forestière , aardappelgratin , lentegroenten
of
“Visvangst van de dag ” gegrild , caponata , San Marzano tomaten
&&&
Assortiment gerijpte kaas , noten , stroop
of
Sabayon Kriek Lindemans , frambozen , sorbet van kersen
3-gangenmenu à 57 euro
4-gangenmenu à 68 euro (2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3 euro
Vegetarisch menu Juni
Gemarineerde krokante groenten , coulis van veldsla en burrata
en/of
Kroket van eierdooier , asperges , Parmegiano Reggiani
&&&
Courgetti , gebakken halloumi , paprikasaus , gekonfijte trostomaten
&&&
Assortiment gerijpte kaas , stroop en noten
of
Sabayon van Kriek Lindemans , frambozen , sorbet van kersen
Menu 3-gangen à 37 euro
Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijnen per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar)
Kaaskroket of garnaalkroket
&&&
Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes
of
Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree of frietjes
&&&
Kinderijsje met chocoladesaus
Menu à 25 euro
JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest
“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering enz.
Vanaf 14 personen
BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 55 euro
Festival van warme en koude hapjes
Verschillende seizoensalades
warme en koude sauzen
U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon
Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes
Bio Hoeve kip of spies van eend
Dunne lende van Beef of Kalfsvlees
Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden
Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicum pesto of Dikke gamba’s met kruidenboter
Aardappel in de schil met kruidenboter
Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)
Deze menu komt op 55 euro per persoon ( zonder dranken)
Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen