Menu van de maand


Beste Klanten,

Op deze pagina staan de menu’s van de maand Januari , Februari, Maart , het vegetarisch menu en het menu voor de kleine lekkerbek , gewoon naar beneden scrollen.

 

Vegetarisch menu Januari

Drie vegetarische hapjes van de Chef

&&&

 Ravioli van rode biet gevuld met zachte geitenkaas , notenolie en oude balsamico

en/of

 Romige soep van gerookte pastinaak met truffel

&&&

 Gebraden butternut met aromaten , Yoghurt met limoen , tomaten in de oven

&&&

Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop

of

Mangomousse , ananascompote , sorbet

3-gangenmenu à 37 euro

4-gangenmenu à 47 euro ( 2 voorgerechten)

Menu van de maand Januari

Hapjes van de Chef

&&&

Tartaar van gamba’s , Crispy rijst , mayo met schaaldierenolie

en/of

“Het perfecte ei ” op de wijze Carbonara , guanciale en portobello

&&&

Stoofpotje met “Visvangst van de dag ” en zeevruchten op Oostendse wijze

of

Parelhoen met notenkorst , witloof , puree van peterseliewortel , sterke jus

&&&

Assortiment van gerijpte kaas , stroop , brood en notenmix

of

Mangomousse , ananascompote , yoghurtsorbet

3-gangenmenu à 57

4-gangenmenu à 68 ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijn per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3

 Vegetarisch menu Februari

Drie vegetarische hapjes van de chef

&&&

Burrata , bloedappelsien , korianderzaad en lavendel , basilicum

en/of

Bloemkoolkroket , zwarte gefermenteerde lookmayonaise

&&&

Celerisotto , kastanje , jonge Comtérasp

&&&

Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop

of

Jaconde cacao en koffie , mokka ijs

Menu 3-gangen à 37 euro

Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijn per gerecht à 6 euro , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3

Menu van de maand Februari

Hapjes van de Chef

&&&

“Terre – mer” van kalf en tonijn , saus Vitello Tonnato

en/of

Pompoenravioli met eekhoorntjesbrood , gerookte kwartel , jus eendenlever

&&&

“Visvangst van de dag ” , citruskorst , waterkerscoulis , gekarameliseerde cajou noten

of

Kotelet van melkvarken , groene groenten , saus mosterd en rozemarijn

&&&

Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop

of

Jaconde chocolade en koffie , mokka ijs

3-gangenmenu à 57 euro

4-gangenmenu à 68 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro

Vegetarisch menu Maart

Drie vegetarische hapjes van de Chef

&&&

Carpaccio van winterraap , gekonfijte citroen , praliné , dille olie , pijnboompitten

en/of

Gegrilde witloof , uienjam , burrata

&&&

Sweet potato met Cheddar , gevuld met St. Moray en bieslook , krokant slaatje

&&&

Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop

en/of

Jaconde van chocolade en koffie , mokka ijs

Menu 3-gangen à 37 euro

Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijn per gerecht à 6 euro per glas , 28 euro per fles , 1/2 glas à 3 euro

Menu van de maand Maart

Hapjes van de Chef

&&&

Zeebaarstartaar , mango , avocado , yuzu , dentelles krokant

en/of

Sigaar van Beef in briquedeeg , romige polenta , jus met basilicum

&&&

” Visvangst van de dag” knolseldercrème , chips , schorseneren Meunière , blanke botersaus met sjalot

of

Canette van Barbarie op de wijze Rossini , jus met Cassis

&&&

Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop

of

Parfait nougat glacé , frambozencoulis , maïs soufflé

3-gangenmenu à 57 euro

4-gangenmenu à 68 euro ( 2 voorgerechten)

Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro

 

Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar) 

 

Kaaskroket  of garnaalkroket

&&&

Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes

of

Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree of frietjes

&&&

Kinderijsje met chocoladesaus

Menu à 25 euro

 

JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest

“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering  enz.

Vanaf 14 personen

BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 55 euro

Festival van warme en koude hapjes

Verschillende seizoensalades

warme en koude sauzen

U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon

Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes

Bio Hoeve kip of spies van eend

Dunne lende van Beef of Kalfsvlees

Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden

Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicum pesto of Dikke gamba’s met kruidenboter

Aardappel in de schil met kruidenboter

Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)

Deze menu komt op 55 euro per persoon ( zonder dranken)

Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen