Menu van de maand
Beste Klanten,
Op deze pagina staan de menu’s van de maand oktober , november, december, het vegetarisch menu en het menu voor de kleine lekkerbek , gewoon naar beneden scrollen. Wij zijn open op 25/12 en hebben ook een afhaalmenu ter beschikking .
Vanaf 26/12 tot en met 7/1 zijn wij op jaarlijks verlof .Vanf 8/1 zijn wij weer open .
Menu van de maand november
Ceviche van zeebaars , bloedappelsien marinade , koriander
En/of
Eekhoorntjesbrood , brioche , Speck
&&&
Visvangst van de dag , Chorizocrumble , gesmolten aubergine
of
Medaillon van hert “Grand Veneur” , Amandine aardappel , peertje in rode wijn , knolselderpuree
&&&
Assortiment gerijpte kaas , gedroogde vruchten , notenmix , stroop , brood en boter
of
Krokantje , banaan , ananas , passievrucht , peper ijs
3-gangenmenu à 58 euro
4-gangenmenu à 69 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Vegetarisch Menu November
Tartaar “Paars” met rode biet en aromaten
En/of
Crème van prei , gegrilde prei , geitenkaas en pijnboompitten
&&&
Steak van erengi champignons , pesto en verkruimelde amandelen
&&&
Assortiment gerijpte kaas , gedroogde vruchten , noten , stroop , boter en brood
of
Krokantje , banaan , ananas , passievrucht , peper ijs
3-gangenmenu à 38 euro
4-gangenmenu à 48 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand December
Carpaccio van Filet d’Anvers , krullen van Parmezaan , gerookte olijfolie , eendenlever
en/of
Ei “Benedicte” Carbonara , guancuale krokant , Pecorino , sabayon van eigeel
&&&
Vol-au-vent van zeevruchten , Duchesse aardappelen
of
Eendenfilet , gastrique saus met Griotte kers , Sweet Potato op 2 wijze
&&&
Kaas assortiment , notenmix , stroop , boter en brood
of
Tartelette Passie , Dulcey Chocolade , mango sorbet
3-gangen à 58 euro
4-gangen à 69 euro ( 2 voorgerechten)
Vegetarisch menu december
Crème brulée van pompoen met Parmezaankoek
en/of
Bladerdeegpasteitje van prei , gorgonzola en noten
&&&
Risotto met Tête de Moine en truffel
&&&
Assortiment gerijpte kaas , noten , stroop , boter en brood
en/of
Tartelette Passie , Dulcey Chocolade , mango sorbet
3-gangen à 38 euro
4-gangen à 48 euro ( 2 voorgerechten)
Kerstmenu 24/12 en 25/12 Afhaalmenu
Zalmterrine met bieslook , Gravad Lax Vodka , rode biet
&&&
Flan van king krab Royal , kreeftenschaar , romige bisquesaus van langoustine
&&&
Ballotine van kalkoen gevuld met Coppa di Parma , Madeirasaus , wintergroenten , Amandine aardappelen.
&&&
Kerstbal ” Tiramisu” Mokka ijs
Afhaalmenu à 70 euro per persoon
Inschrijven via mail derefugie@skynet.be of bestellen via tel 016/824532
Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar)
Kaaskroket of garnaalkroket
&&&
Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes
of
Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes , puree of frietjes
&&&
Kinderijsje met chocoladesaus
Menu à 25 euro
JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest
“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering enz.
Vanaf 14 personen
BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 55 euro
Festival van warme en koude hapjes
Verschillende seizoensalades
warme en koude sauzen
U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon
Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes
Bio Hoeve kip of spies van eend
Dunne lende van Beef of Kalfsvlees
Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden
Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicum pesto of Dikke gamba’s met kruidenboter
Aardappel in de schil met kruidenboter
Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)
Deze menu komt op 55 euro per persoon ( zonder dranken)
Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen
