Menu van de maand
Beste Klanten,
Op deze pagina staan de menu’s van de maand Januari , Februari, Maart , het vegetarisch menu en het menu voor de kleine lekkerbek , gewoon naar beneden scrollen.
Vegetarisch menu Januari
Drie vegetarische hapjes van de Chef
&&&
Ravioli van rode biet gevuld met zachte geitenkaas , notenolie en oude balsamico
en/of
Romige soep van gerookte pastinaak met truffel
&&&
Gebraden butternut met aromaten , Yoghurt met limoen , tomaten in de oven
&&&
Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop
of
Mangomousse , ananascompote , sorbet
3-gangenmenu à 37 euro
4-gangenmenu à 47 euro ( 2 voorgerechten)
Menu van de maand Januari
Hapjes van de Chef
&&&
Tartaar van gamba’s , Crispy rijst , mayo met schaaldierenolie
en/of
“Het perfecte ei ” op de wijze Carbonara , guanciale en portobello
&&&
Stoofpotje met “Visvangst van de dag ” en zeevruchten op Oostendse wijze
of
Parelhoen met notenkorst , witloof , puree van peterseliewortel , sterke jus
&&&
Assortiment van gerijpte kaas , stroop , brood en notenmix
of
Mangomousse , ananascompote , yoghurtsorbet
3-gangenmenu à 57
4-gangenmenu à 68 ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3
Vegetarisch menu Februari
Drie vegetarische hapjes van de chef
&&&
Burrata , bloedappelsien , korianderzaad en lavendel , basilicum
en/of
Bloemkoolkroket , zwarte gefermenteerde lookmayonaise
&&&
Celerisotto , kastanje , jonge Comtérasp
&&&
Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop
of
Jaconde cacao en koffie , mokka ijs
Menu 3-gangen à 37 euro
Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per gerecht à 6 euro , per fles à 28 , per 1/2 glas à 3
Menu van de maand Februari
Hapjes van de Chef
&&&
“Terre – mer” van kalf en tonijn , saus Vitello Tonnato
en/of
Pompoenravioli met eekhoorntjesbrood , gerookte kwartel , jus eendenlever
&&&
“Visvangst van de dag ” , citruskorst , waterkerscoulis , gekarameliseerde cajou noten
of
Kotelet van melkvarken , groene groenten , saus mosterd en rozemarijn
&&&
Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop
of
Jaconde chocolade en koffie , mokka ijs
3-gangenmenu à 57 euro
4-gangenmenu à 68 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Vegetarisch menu Maart
Drie vegetarische hapjes van de Chef
&&&
Carpaccio van winterraap , gekonfijte citroen , praliné , dille olie , pijnboompitten
en/of
Gegrilde witloof , uienjam , burrata
&&&
Sweet potato met Cheddar , gevuld met St. Moray en bieslook , krokant slaatje
&&&
Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop
en/of
Jaconde van chocolade en koffie , mokka ijs
Menu 3-gangen à 37 euro
Menu 4-gangen à 47 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per gerecht à 6 euro per glas , 28 euro per fles , 1/2 glas à 3 euro
Menu van de maand Maart
Hapjes van de Chef
&&&
Zeebaarstartaar , mango , avocado , yuzu , dentelles krokant
en/of
Sigaar van Beef in briquedeeg , romige polenta , jus met basilicum
&&&
” Visvangst van de dag” knolseldercrème , chips , schorseneren Meunière , blanke botersaus met sjalot
of
Canette van Barbarie op de wijze Rossini , jus met Cassis
&&&
Assortiment gerijpte kaas , notenmix , stroop
of
Parfait nougat glacé , frambozencoulis , maïs soufflé
3-gangenmenu à 57 euro
4-gangenmenu à 68 euro ( 2 voorgerechten)
Gepaste wijn per glas à 6 euro , per fles à 28 euro , per 1/2 glas à 3 euro
Menu voor de kleine lekkerbek (tot 14 jaar)
Kaaskroket of garnaalkroket
&&&
Biefstuk natuur met fris slaatje , tomaatjes en frietjes
of
Vis van de maand Meunière gebakken , warme seizoengroentjes en puree of frietjes
&&&
Kinderijsje met chocoladesaus
Menu à 25 euro
JFK’s Clubhouse / BBQ/Tuinfeest
“JFK’s Club-house ” is gelegen achteraan in de tuin en is zeer geschikt voor al uw tuinfeesten , BBQ’s , recepties , communiefeesten, verjaardag , jubuleum, pensioenviering enz.
Vanaf 14 personen
BBQ menu “JFK’s Clubhouse” à 55 euro
Festival van warme en koude hapjes
Verschillende seizoensalades
warme en koude sauzen
U kan uw keuze maken tussen 4 stukken vlees / vis per persoon
Koteletjes van licht gepekeld melkvarkentje of sappige lamskoteletjes
Bio Hoeve kip of spies van eend
Dunne lende van Beef of Kalfsvlees
Papillot van Dorade Royal met verse tuinkruiden , witte wijn en limoen of Papillot van mosselen met Pikante Chorizo , Piquillo en witte van Hoegaarden
Zalm op zijn vel gebakken , mi-cuit en verse basilicum pesto of Dikke gamba’s met kruidenboter
Aardappel in de schil met kruidenboter
Vers gedraaid vanille ijs met chocoladesaus , frambozencoulis , vers fruit en slagroom of verjaardagsgebak ( lichte biscuits met vers fruit en slagroom)
Deze menu komt op 55 euro per persoon ( zonder dranken)
Er zijn ook opties voor de BBQ menu zoals , kaasbuffet of dessertbuffet , kreeft op de grill en voor de kinderen kunnen we ook iets anders doen